ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέα επίθεση σε διανομέα φαγητού στη Λεμεσό – Τον καταδίωκαν με μοτοσικλέτες και τον κλωτσούσαν μέχρι να πέσει στο έδαφος  

Νέα επίθεση σε διανομέα φαγητού στη Λεμεσό – Τον καταδίωκαν με μοτοσικλέτες και τον κλωτσούσαν μέχρι να πέσει στο έδαφος  

Μια νέα υπόθεση επίθεσης σε διανομέα φαγητού βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Αναπληρωτή εκπρόσωπου Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνου Βασιλείου στον alpha στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», το νέο περιστατικό συνέβη χθες (24/10) στη Λεμεσό γύρω στις 22:30 με θύμα 28χρονο από την Ινδία

Σύμφωνα με την καταγγελία, «ενώ μετέβαινε με την μοτοσικλέτα του στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, παρατήρησε να τον ακολουθούν δυο μοτοσικλέτες στην οποία επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα»

«Οι συνοδηγοί των μοτοσικλετών άρχισαν να τον κλωτσούν με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, και ακολούθως άρχισαν να τον χτυπούν με ρόπαλα σε διάφορα μέρη του σώματος του. Αφού κατάφερε να σταθεί στα ποδιά του, έτρεξε να κρυφτεί σε ένα περίπτερο, όπου τον ακολούθησαν τρεις από τους τέσσερις δράστες», είπε συγκεκριμένα.

«Ένας από αυτούς εισήλθε στο περίπτερο με αποτέλεσμα να τον ξαναχτυπήσει», συμπλήρωσε.

Μεταξύ άλλων ο κύριος Βασιλείου ανέφερε ότι «ο αλλοδαπός κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία, και στην περιοχή έσπευσαν περίπολα του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λεμεσού, και κατάφεραν να εντοπίσουν ένα ύποπτο όχημα στην περιοχή, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα, ηλικίας 33, 21 και 21 ετών»

Οι τρεις μεταφέρθηκαν σε Αστυνομικό Τμήμα για κατάθεση, όπου μετέβη και το θύμα της επίθεσης, το οποίο αναγνώρισε δυο από αυτούς.

Η Αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον και των τριών προσώπων.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, εναντίον του 33χρονου και 29χρονου, το Δικαστήριο Λεμεσού, έκδωσε εναντίον τους διάταγμα προσωποκράτησης για έξι ημέρες. Όσον αφορά τον 21χρονο ύποπτο, το Δικαστήριο διέταξε όπως αφεθεί ελεύθερος.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Περιμένεις να λάβεις επίδομα, σύνταξη ή βοήθημα; Μάθε ποιες αιτήσεις εξετάζονται αυτές τις ημέρες

• Χειμερινός τουρισμός στην Κύπρο - Οι πρώτες ενδείξεις και οι επιπτώσεις από την κρίση στη Μ. Ανατολή

• Απαγόρευση κινητών: Εν αναμονή της εγκυκλίου - Πότε θα εφαρμοστεί το μέτρο και πότε θα δούμε αποτελέσματα

• Έριξε τσάντα τίγκα...στα ναρκωτικά σε αυλή σπιτιού και έφυγε - Συνελήφθη 18χρονος

• Βλάβη σε σκάφος στην επ. Αμμοχώστου - Πέντε πρόσωπα αποκλείστηκαν στη θάλασσα



Υπουργικό: Αυτοί τοποθετούνται ως Γενικοί Διευθυντές Υπουργείων - Πότε αναλαμβάνουν καθήκοντα

Υπουργικό: Αυτοί τοποθετούνται ως Γενικοί Διευθυντές Υπουργείων - Πότε αναλαμβάνουν καθήκοντα

Το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο συνήλθε χθες υπό την Προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, αφού μελέτησε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες της Δημόσιας Υπηρεσίας, αποφάσισε την τοποθέτηση/μετακίνηση των πιο κάτω Γενικών Διευθυντών, με ισχύ από την  01.11.2024, ως ακολούθως:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top